Shineyourself - hitta ditt eget mode!

Shineyourself är en ny second handbutik med nytt tänk. Med våra kläder ska du kunna lyfta fram din egen personlighet, utan att behöva följa nya trender som kommer och går. Här finns också miljöaspekten, att ta vara på det vi redan har och inte bara handla nyproducerat.

Med hjälp av feng shui kan du hitta ditt eget mode. I vår butik finns möjlighet att få hjälp med att klä sig efter feng shui och dess element. Mer om det kan du läsa här.

Vi säljer damkläder där allt (utom ytterkläder och vissa speciella plagg som riskerar skadas) är tvättat. Tanken är att butiken ska vara som vilken klädaffär som helst med en fräsch och inbjudande miljö. Det finns ingen fast lokal, på så sätt håller vi öppet för nya möjligheter. Detta håller också kostnaderna och priserna på kläderna nere. Dessutom är det en del av det nya tänket, att man inte behöver ha öppet jämt för att hinna med att haka på nya trender varje vecka.

Från och med den 3 mars har vi butik öppen i Cayennes före detta lokal bredvid JC på Köpmangatan i Söderhamn. Här är våra öppettider:

Onsdag: 11.00 - 18.00
Torsdag: 11.00 - 18.00
Fredag: 11.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 15.00


Här på bloggen kan du följa allt som händer med Shineyourself. Information om när vi har öppet, klädbytardagar, bilder från butiken och på våra kläder och mycket annat.

Bakom Shineyourself står grundaren Erika Ringman, blivande feng shui-konsult med inriktning mot hem och kläder, samt Ingrid Bergström Nilsson, bloggare och kreativ utvecklare. En längre presentation av Erika finns här, och om Ingrid här.

Kommentarer
Postat av: Eva W

Lycka till med firman!:) Kanonidé med handplockat second hand och ambulerande butik! Med din förmåga att göra fynd Ingrid, kan det inte bli annat än succé!

Snygg hemsida!

2009-12-18 @ 18:25:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0