Svarta väskor, bruna väskor, klänningar och skor

Nu har jag varit och inhandlat lite nytt..massor av fina väskor i alla möjliga färger och former. Klänningar, skor, och kjolar finns också. 17 augusti är det dags igen.

Ha en bra lördag!


Nyheter!

Idag har jag inhandlat lite nytt till butiken (som öppnar i samma lokal den 17 aug) och hade inte min kamera till hands så nu får mobilen duga. Imorgon hoppas jag att jag hittar lite fler kläder och väskor, då är det Sundsvall som gäller.
Gällande framtiden för Shineyourself så är den inte klar än. Jag har ännu inte hittat någon ny lokal för butiken och har som det ser ut nu bara 2 veckor i augusti. Än finns det tid kvar tills en lösning måste komma så jag fortsätter med det jag gjort hittills....att bara slappa och njuta av all tid med familjen.
kram Erika

Nytt till butiken


Fota kläder

Hur kommer det sig att jag inte kan ta fram kameran och börja fota lite kläder som borde finnas här på bloggen??? jag skyller allt på det underbara vädret och all familjen. Vi njuter och har det gott i stugan, men den som väntar på något gott.....

Hemsida

Tankarna om en riktigt hemsida har börjat tagit fart, där även feng shui ska kunna få ta plats. Men först måste jag njuta lite av havet och lugnet här ute i stugan =)

kram Erika

Semester

Så hittade jag faktiskt tillbaka till datorn om än bara för en liten stund. Nu är det familjen och semestern som gäller, men tänkte att jag kanske vaknar till liv här till veckan och ska fota lite nytt som kommer att finnas i butiken när jag öppnar den 17 augusti igen. Hoppas att ni alla njuter av sommaren och värmen lika mycket som jag gör.
kram Erika