Nervös!

Idag är jag riktigt nervös...snart är det dags för mitt slutprov i feng shui. Tänk om jag inte klarar det, vad gör jag då? Vi får göra om det men ändå, jag vill klara det nu på en gång och komma igång med att jobba hårt med feng shui och kläder. Feng shui och kläder tillsammans, få tid till att sätta ihop de olika testen vi kan göra för att få fram exakt de du/ni passar i enligt feng shui. Vilka färger som stärker dig i ditt jobb, jobbsökande, till fest. Vilka element du kan jobba med osv osv...

Ha en toppen fredag, strax stänger jag butiken och en toppen lördag.

Erika

Påminnelse om nya tider i butiken!
Med dena härliga byxdress som man bara blir så glad av när man tittar på den vill jag påminna er om att nästa vecka är det nya tider i butiken som gäller.
tisdag-fredag 11-16 och lördagar 11-15

Vill också påminna om att imorgon fredag stänger jag redan kl 14.00 för att bege mig söderut på utbildning.

Erika

Judits Second Hand i Stockholm

Har nyss kikat runt lite på Judits second hands hemsida och blev så inspirerad och där stod detta.

Ny Design

Vi älskar mixen gammalt och nytt! Därför säljer vi också nyproducerat. Varje säsong kompletteras butiken med moderiktiga plagg och accessoarer från mässor och ännu oetablerade designers.

Kommission

Att sälja på kommission är ett smart sätt att vända ett dåligt köp till en lyckad försäljning! På Judits består över 90% av försäljningen utav varor inlämnade i kommission.

Så hur gör man?

Kom gärna in och visa vad ju vill sälja. Vi väljer ut det som passar vår kundkrets, värderar dina varor efter nypris, kondition och aktualitet och behåller varan till försäljning i en månad.

Efter en månad får du betalt eller varan tillbaka. Ej hämtade varor bortskänkes till välgörenhet. Vi är alltid intresserade av att titta men kom ihåg att vi kan inte garantera intag.

Varorna måste vara hela, rena, säsongs-anpassade och inom ramen för vår stil. Vi kommer tillsammans överens om försäljningspriset. Vi delar lika.

 

Jag har en hel del att lära och kanske att man skulle plocka in nya kläder också...fick en del att fundera på nu...någon som vill dela lokal och sälja nya kläder?? jag vet inte...ska fundera lite till.

Ha en toppen dag!
Erika
 

Kläder kläder kläderSÅLD


SÅLD


SÅLDSÅLD

Ewa i Walla linneStrl S  100 kr

(är större än en vanlig S)

I skyltfönstret just nu.180 kr

Underkjol
70 kr

Fredag 28 maj

På fredag stänger jag lite tidigare...redan kl 14.00 och på lördag hittar ni Ingrid i butiken.

Erika


Nya tider i butiken i juni!

Nya öppettider i butiken i juni

Tis      11-16

Ons     11-16

Tors    11-16

Fre      11-16

Lör      11-15Idag har det kommit in så mycket nya fina kläder att jag inte har hunnit lägga upp några bilder än men jag ska göra det på en gång nu!

Erika


Nytt för dagen
Strl 38  80 kr

Strl 38  80 kr

Feng Shui och kläder

När garderoben speglar ditt inre och harmoniserar med din kropp, livstil och mål drar du till dig människor och möjligheter som stöder dig.

Fashion Feng Shui använder de fem elementen för att välja färger, former och mönster beroende på person, grupp, tillfälle, plats, aktivitet eller ändamål.

Låt din klädsel visa ditt storslagna inre.


Nu är det feng shui som finns i mina tankar :)

Erika

Olika mönsterOm jag hade varit duktig med symaskinen så hade jag kanske sytt ett gosedjur med det randiga tyget med oranga ränder på, en tavla med mönstret med draken, det tunna blommiga tyget kanske jag skulle försökt mig på att göra till en lampskärm...men jag får nog drömma vidare. Jag och symaskinen är inte riktigt vänner än eller rättare sagt jag har inte vågat ta fram den än för att prova.

Ha en toppen fredag!
Erika

Svart sko med silver klack

Strl 39  80 kr

Fotat massor

Oj vad jag har fotat idag men det finns så mycket nytt och fint i butiken som ni måste få se!

Erika

Super fina skorStrl 39  80 kr

Väska60 kr

Vita skorStrl (38) 50 kr

Halsband och skärpHalsband 50 kr
Skärp 40 kr

Inne i butiken


Grönt utanför butiken


Gröna halsband

SÅLD

Lika Unika smycken


Klänning från Indiska
Strl L 80 kr

Färg
Strl 40  200 kr
Ett litet hål fram på bröstet

Rosa och blommigtStrl M  60 kr

Svart tunikaStrl M  80 kr

Strandväska kanske50 kr

I ena skyltfönstret just nu.Väska 90 kr
Rosa blus strl M/L  60 kr

Svart mjuk väska60 kr

Grön tröjatröjan har en liten reva på sidan, 60 kr strl S

Lila kläder


Partyväskan80kr

JackaStrl 42  100kr

SkorStrl 37  50 kr

Nya tider....

Funderar och funderar över om jag ska ända öppettiderna...vad tror ni?
Erika

Lika Unika kläder på ställningI skyltfönstret just nu.Strl 40  500kr

Nya kategoribilder.Hej! Nu har jag gjort nya kategoribilder till bloggen. Det var liksom på tiden, snöbilderna känns inte så aktuella längre och härligt är väl det!

/Ingrid

Lika Unika


På lördag kommer ni att hitta Stina här i butiken med sina Lika Unika kläder, helt underbara kläder gjord av second hand tyger/kläder. Ni måste bara komma in och titta på allt fint hon har.

Ha en toppen dag
Erika

Lördag

På lördag kommer Stina och visar upp sina underbara/fantastiska barnkläder som hon sytt av second hand tyger/kläder. Då kan ni köpa de direkt de hon har med sig men också göra beställningar av henne. Mer info. kommer inom kort.

Ha en bra kväll!
Erika

Stina W har gjort denna söta snigel


Väska


Underbar

SÅLD

Klänningar


Ring50 kr

Svart väska80 kr

4 sek

På endast 4 sek har vi bildat uppfattning av en människa vi möter. Av det intrycket beror:
- endast 7 % på vad du säger
- 38 % på hur du uppträder
- och hela 55 % på vårt yttre

( källa: "Nonverbal Communication",  vetenskaplig undersökning av Albert Mekrobian Professor i socialpsykologi, UCLA, USA )


Varje dag klär vi oss!

Vare sig vår stil är genomtänkt eller inte, har valet av klädsel en avgörande betydelse för hur vi uppfattas. Var och en har gjort ett val, och det valet berättar något om personen. Kläderna är på så sätt våra budbärare, vårt visitkort. Behovet att klä sig med individuell stil är större än någonsin. Mångfalden i dagens mode gör att vi till stor del kan styra hur vi vill uppfattas.

Tillbaka

Så är man tillbaka i Sverige, Söderhamn och butiken igen. Fryser och har inte riktigt fattat att jag för ett dygn sedan satt och svettades vid poolen. Men så glad man blir när man kliver in här i butiken och jag hann prata med Ingrid en snabbis innan hon skulle vidare. Hon har skött butiken så bra och gjort fint medans jag legat och latat mig i solen. Dags att sätta igång och jobba igen och jag hoppas att jag snart kan få komma med lite nyheter som ska ske här i butiken.

Ha en toppen dag
Erika

Randig klänning med fickor.


Klänning, strl M/L - 150 kronor


Hej! Idag är det torsdag och i eftermiddag kommer Erika tillbaka till butiken efter sin semester. Hon har nog haft det hur himla bra som helst. Ha det fint ni med!

På docka.Här syns det lite hur den sitter.

Mintränder.


Randig blus, strl M - 80 kronor


Den här blusen tycker jag är hur fin som helst. Har nog någon bild när den sitter på en provdocka också, ska leta upp den!

Djurbroscher.


Groda - 60 kronor
Fjäril - 60 kronor
Tupp - 50 kronor
Krokodil - 60 kronor


Hej! Nu är det onsdag igen och vi öppnar för veckan. Vi har många fina broscher nu, kom in i butiken och kika!