Borta!!

Så där nu är allt förutom 2 speglar borttagna från butiken. Ska ner imorgon och städa ur och ta hem speglarna men sen är det klart. Känns riktigt bra faktiskt. Nu kan jag verkligen resa och njuta av den kommande resan på lördag med barnen och svärmor. Men sen när jag kommer hem blir det till att fota en massa kläder igen :)
Erika

Halva priset på allt!

Sista dagen är här och det känns bara bra....kommer ju att fortsätt här och kanske att jag dyker upp i en annan lokal under hösten. Först ska jag ta lite semester igen...somliga har det bra. Har fått ett nys om en lokal som jag tänkte att jag skulle ta och kika på efter vår Mallroca tripp.

Ha en toppen dag och kväll!
Erika


Sista fredagen i den här butiken

Idag är det sista fredagen i den här butiken, undra hur framtiden kommer att se ut? Idag ska jag alla fall njuta av den här fredagen.

Erika


FjärilEftersom jag nu kör halva priset på allt i butiken,utom på nyheter och det som säljs på provision så kostar denna underbara fjäril endast 30 kr

Mönster

RandigtStrl M 60kr  Old NavyStrl M 80kr  GAP

En vecka kvar i butiken

Idag är det en vecka kvar i butiken och det är med blandade känslor. Jag hoppas att jag i framtiden kommer att hitta en lokal som gör det möjligt att både studera, vara med familjen och allt annat jag och min familj planerar för. En lokal där jag kanske kan ha öppet en-två dagar i veckan. Som sagt någon som har ett förslag så tar jag gärna emot det, men innan dess så är det försäljning härifrån som gäller. Jag kommer inte att ta emot fler kläder för provisionsförsäljning förrän jag har en ny lokal så ni som har kläder här i butiken får hämta dom om de inte blivit sålda i slutet av nästa vecka.

Ha en toppen helg, det ska jag ha med krovgrillning och ev. lite planering för en feng shui föreläsning jag snart ska ha.

Erika

Rosa väska
90 kr


Guld och gröntStrl 39 80 kr

Noa noa skorStrl 39  80 kr

Blandat med nyheter bakom disken


Lokal

Någon som vet en lokal som skulle kunna passa Shineyourself kläderna? Önskemål är en liten lokal där jag kan styra öppettiderna själv.

Känns lite konstigt att stänga ner butiken samtidigt som jag inte kommer att klara av att stå här i framtiden samtidigt som jag gör allt annat. Självklart kommer ni att kunna fortsätta att handla från bloggen men det skulle vara skönt att ha en lokal där ni kan klämma och känna på kläderna också...

ha en bra dag
Erika


Kjol från TopshopStrl 14  70 kr

Div. smycken


Svart tyg handväska60 kr

Brun och svart väska

70 kr

Liten handväska eller plånbok60 kr

Gudrun Sjöden linneStrl S 120kr

Vit väska
80 kr

Väska
90 kr

Brun väska70 kr

Väska60 kr

Liten kuvertväska
70 kr

Röd ryggsäck


Kjolar och klänning bakom disken


Grön tröjaStrl 42 70 kr

Bruna skorStrl 39 80 kr
liten klack på ca 2 cm

Bruna skorStrl 37-38 80 kr
klack på ca 3 cm

Blå midjekort blusStrl M/L  80 kr

Igång igen

Så var jag igång igen efter en underbar semester med massor av sol och bad. En riktigt toppen sommar med andra ord.

Nytt för butiken är att jag kommer att ha öppet som vanligt tisdag-fredag 11.00-16.00 lördagar 11.00-15.00. Men att 28 augusti är sista dagen som jag finns i butiken sen kommer jag enbart att finnas via nätet. Vad som händer i framtiden, om och vart jag dyker upp är inte klart än. Jag har insett att det finns en bredare marknad via nätet och jag funderar också på att börja en utbildning här under hösten och då hinns inte allt med.

Fram till att jag stänger butiken så har jag halva priset på allt i butiken förrutom om det står en liten siffra brevid prislappen eller på de nyheter som jag köpt in under sommaren. Nyheterna har jag prismärkt med en orange kvadratrisk prislapp för att skilja dom åt.

Ha en toppen dag
Erika

Rosa väska


Svart väska


Grön blus


Vit och svart blus


Röd klänning


Röd nyhet


Nyheter!


Några av de många nya väskorna som kommer att finnas i butiken den 17/aug