Provision

Någon som känner någon som lämnat in kläder i butiken?? har några som jag inte får tag på. Hör gärna av er
Erika

Administratör

Så där då har man gått och blivit kursadministratör igen då :) något som jag jobbat med tidigare och självklart hoppas jag också få hålla lite fler föreläsningar/konsultationer i feng shui. Men vad innebär detta för Shineyourself...jo att jag kommer att göra en riktig paus. Sen får jag se när jag startar igång igen, nu måste jag dock komma igång med allt som ska göra för kurs start. Vad för kurser som ska ordnas kommer jag att skriva om så fort allt är redo...harmoni med sig själv.
Erika

Aktiv

Ja här var man ju inte aktiv alls. Efter en veckas semester och en vecka liggandes sjuk i sängen med magsjuka har jag inte gjort mycket här....har haft min värsta magsjuka någonsin.
Vi får se vad som händer!
Erika

Fortfarande sjuk

Ja då har man legat i sängen så gott som hela veckan men en mage som låter och gör ont. Nu ska jag bli frisk så jag kan sätta igång och fota och lägga ut lite nya bilder här på bloggen.Som det varit så har jag inte orkat med något.

Hösten har kommit och då får man börjar klä på sig lite...jag har lite varma gosiga tröjor som jag kommer att visa här snart.

Erika

Hemma från semestern

Så var man hemma från semestern och borde känna sig utvilad och pigg. Men nej istället kryper jag ner i sängen ett tag till och hoppas på att bli frisk snart.

Erika

Semester igen

Så var det dags för mig att ta semester igen...jag, barnen och svärmor åker en vecka till solen. Men innan dess jag ska plocka upp lite kartonger från butiken. Måste ställa de på plats så att jag lätt kommer åt dom...tanken är efter semestern så ska jag komma igång lite mer här på bloggen :)
Igår var jag iväg och höll min första feng shui föreläsning. Det var så kul och det är något som jag vill göra mera av.
Ha en toppen vecka, det ska jag.
kram Erika