60-talsklänning och valborg.


60-talsklänning, strl S/M - 180 kronor


Denna klänning är så härligt 60-talig. Nedre bilden visar ryggen.

Glad valborg förresten! Imorgon är det första maj och röd dag och butiken är stängd. Idag har vi öppet till 18.00 som vanligt. Välkomna!

Ett skärp kan göra mycket.


Tänkte bara visa att blusen SÅLD i inlägget nedan passar fint med ett skärp vilket kan vara lämpligt för någon med mindre storlek än L/XL. Vi har mängder av skärp i butiken i olika färger för 40 kronor styck.

Polka dots.


Rödprickig blus, strl L/XL - 80 kronor

Rutig kjol.


Rutig bomullskjol med fickor, strl S - 70 kronor.

Kavaj/kofta.


Jättesöt kavaj/kofta i en ljusblå/ljusturkos färg, troligtvis strl M - 100 kronor.

En blå och en röd.


Blå väska - 100 kronor


Röd väska (handtaget kan förlängas till ett axelband) - 60 kronor


God morgon! Vi börjar dagen med två superfina väskor som finns i butiken just nu.

Vårigt i skylten.



Hej! Nu ska jag strax gå och öppna butiken för veckan. Passar på att visa er vad som står i skyltfönstren just nu, det där ändras nämligen ganska ofta! Ha en fin onsdag, vi ses!

Brosch på nytt sätt.


Brosch - 60 kronor

God morgon! Ja, nu är alltså Erika på väg till Thailand och jag ska snart gå och öppna butiken. Känns himla roligt! Ovan ser ni ett exempel på hur man kan använda en brosch mer än på kavajslaget eller blusen. Jag tog ett långt halsband som jag gjort, virade det kring handleden och samlade ihop det med en brosch. Det blev ett helt nytt smycke! Broschen finns i butiken.

Ingrid

Semester

Snart är det sista packat och det är dags för mig att gå och lägga mig. Imorgon flyger jag och min familj till Thailand på semester i 10 dagar. Bara slappa och njuta av värmen och ha det bra. Så imorgon lördag och fram till den 6 maj kommer ni att hitta Ingrid i butiken och kom ihåg att allt nytt som är inköpt är inte framme än så det gäller att vara först till kvarn och stämma av med Ingrid om hon plockat fram något nytt. Ha det nu så bra som jag hoppas få så syns vi när jag kommer tillbaka igen.
kram Erika

Midjekort blus



Strl 44 (L) 120 kr

Gul sjal



40 kr

Vit kortärmad blus



80 kr

Tunn jacka



100 kr

25 kr



Alla toppar 25 kr st

Svart vita sjalar



Sjalar i olika storlekar 40 kr/st

Rosa kjol



Strl 38  100 kr

Tyvärr hade jag inte min kamera till hands när jag fotade denna underbara kjol utan min det togs med min mobil och då får jag inte till det så att jag kan visa att den verkligen är chock rosa.

Gul midjekort kavaj



100 kr

En väska till stranden kanske?



70 kr

Klänning



200 kr

Glittrar



60 kr

Svart kjol med blommor i olika färger på



70 kr

Röd kjol






70 kr

Guld väska



60 kr

Handlat nytt

I måndags var jag iväg och handlade massor av nya kläder och väskor till butiken. Hittade precis sånt som jag vill ha, kjolar, blusar, klänningar och väskor. Tvättat och strykt en del men det finns en hel del kvar...lite har jag alla fall hunnit med att hänga upp i butiken. Kom och titta!

Ha en bra dag!
Erika

Lila kjol med mönster



70 kr

Blå klänning



150 kr

Svart midjekort blus



Strl 44 (L) 120 kr

Blå lång klänning





Strl 36 285 kr

Kläder kläder kläder

Nya kläder finns i butiken och tanken är att jag ska inhandla lite nytt på måndag, jag hoppas att jag hittar lite fina klänningar. Det börjar ju faktiskt bli dags att visa benen lite grann!

Har några underbara klänningar här i butiken som jag snart hoppas hittar sin rätte ägare, en randig blå klänning, röd och vit rutig klänning och en helt underbart gammal brudklänning som jag fick in precis idag. Jag knöt en svart rosett runt midjan och så fint det blev kan ni se på bilden. I skyltfönstret finns en lång fin blå klänning med mönster på, ska försöka få till bilderna så ni kan se vad jag menar.

Ha en toppen fredag
Erika

Brud/bal klänning



Strl S ( men svårt att säga exakt) 350 kr

Härlig klänning med smala blå/vita ränder



Strl 42 180 kr

Super snygga svarta skor



80 kr

Brun klänning


B

180 kr

Skinnväska



150 kr

Brun sko



50 kr

Grå/svart väst



Strl M  60 kr

Svart linne med trädetaljer



80 kr

Klänningar



Tyvärr är klänningen till höger redan såld men den röda finns kvar för 150 kr

Rosa tröja med mönster



60 kr

Brunt linne med spets



100 kr

Klänning



180 kr

Klä er med hjälp av feng shui

I helgen har jag varit nere i Malmö på min feng shui utbildning. Så kul och intressant! Den här gången fick vi lära oss tolka drömmar,hur viktigt det är att rensa och ha ordning i sin garderob, space clearing och sen det bästa av allt hur man kan klä sig med hjälp av de olika elementen och färgerna. Detta är något som vi varit inne på tidigare men nu gick vi ett steg längre. Med hjälp av personlighetstestet där du ser vilket element du är går vi sen vidare och tittar vilka element du är i ansiktet, kroppsform, ögonfärg, hudfärg m.m sen därifrån kan vi börja klä dig med de rätta färger och former. Här kan jag nu sitta och skriva hur mycket som helst men det tänker jag inte göra, utan jag kommer sen när jag fått ordning på hur jag kan göra ett test med detta hojta till för då behöver frivilliga kvinnor som jag kan få testa detta på.

kram Erika

Rosa randigt linne


Mössa




Mössa är kanske inte det som ni vill sätta på er just nu, men Jenny var helt underbar på dessa bilder så jag måste bara visa er. 

Västen finns också till salu.

Svart blus och lång kjol


Svart blommig klänning




Ja som ni ser är jag inte så duktig på att fixa till bilderna här, men tänkte att ni skulle få se några bilder från modevisning alla fall.

Strl 34  150 kr

Svart linne modell längre



60 kr

Härliga kunder.


Den här äppelmönstrade klänningen sålde jag till en kvinna igår, den satt som ett smäck! Det är så himla roligt att få se kläderna få komma till sin rätt.



Hej! Nu är det Ingrid som bloggar. Igår när jag jobbade i butiken var det så himla många härliga kunder som hälsade på, vilket det i och för sig är väldigt ofta, och det är det ju härligt att bli bortskämd med! Idag har vi öppet som vanligt, 10.00 - 15.00. Vi ses!

Byxor med mudd


Blommiga byxor


Rockig jeanskjol med volang


Barnkjol från Lika Unika



Nu har vi fått in kläder från Lika Unika. Underbara kläder gjorda av både second hand tyger/kläder men också en del av nya tyger. Super duktiga Stina från Alfta är det som sitter vid symaskinen och gör dessa kläder.

De kläder som sys av second hand tyger/kläder finns som ni förstår inte i flera, så det är först till kvarn som gäller om ni vill ha något ni ser. Annars går det bra att göra beställningar, men det kan då bli i annat mönster, färg och tyg.

Vi kommer i maj månad ha ett öppethus då Stina finns i butiken med sina kläder och Ingrid med sina tavlor och jag med, ja förhoppningsivs massor av härliga sommarklänningar och väskor m.m

Vi återkommer med mer information så fort datum är satt.

Ha en toppen fredag!
Erika


Tuff svart väska



80 kr
SÅLD

Svart väska med spänne



100 kr

Brun söt liten väska



80 kr

Vi tog påsklov men nu är vi tillbaka!

Solen sken på oss under påskledigheten men nu är vi tillbaka i butiken och bloggen igen. Idag har jag lagt fram lite nya väskor som jag ska försöka fota under dagen, bla röda härliga väskor som verkligen får en att längta till den riktiga våren och sommaren.

Under helgen har jag också kommit fram till att jag ska börja sälja på provision, dvs har ni några riktigt snygga kläder liggande där hemma så kom ner till butiken och visa upp dom. Kanske du har något som passar här i butiken. Jag kommer alltså fortfarande att "handplocka" kläderna till butiken. Lite mer information om detta kommer senare.

Ha en bra dag!
kram Erika