Judits Second Hand i Stockholm

Har nyss kikat runt lite på Judits second hands hemsida och blev så inspirerad och där stod detta.

Ny Design

Vi älskar mixen gammalt och nytt! Därför säljer vi också nyproducerat. Varje säsong kompletteras butiken med moderiktiga plagg och accessoarer från mässor och ännu oetablerade designers.

Kommission

Att sälja på kommission är ett smart sätt att vända ett dåligt köp till en lyckad försäljning! På Judits består över 90% av försäljningen utav varor inlämnade i kommission.

Så hur gör man?

Kom gärna in och visa vad ju vill sälja. Vi väljer ut det som passar vår kundkrets, värderar dina varor efter nypris, kondition och aktualitet och behåller varan till försäljning i en månad.

Efter en månad får du betalt eller varan tillbaka. Ej hämtade varor bortskänkes till välgörenhet. Vi är alltid intresserade av att titta men kom ihåg att vi kan inte garantera intag.

Varorna måste vara hela, rena, säsongs-anpassade och inom ramen för vår stil. Vi kommer tillsammans överens om försäljningspriset. Vi delar lika.

 

Jag har en hel del att lära och kanske att man skulle plocka in nya kläder också...fick en del att fundera på nu...någon som vill dela lokal och sälja nya kläder?? jag vet inte...ska fundera lite till.

Ha en toppen dag!
Erika
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0